luni, 9 noiembrie 2015

Ce este de făcut în București?

Nu ai cum să nu te îndrăgostești de București!

Vechiul oraș, cu străzi largi, cu tramvaie trase de cai, cu clădiri de câteva etaje aflate în apropierea grădinilor bogate în arbori de diferite soiuri, este botezat de vizitatorii săi “Micul Paris”, fiind încă un oraș al contrastelor și al scandalurilor, însă în același timp, și un tablou unic, un amestec al culturilor și în același timp o creație originală în sine. Deși a avut mult de suferit de-a lungul timpului, invazii, incendii, inundații, cutremure, furia unui dictator, Bucureștiul are ce să arate vizitatorului fie că acesta vine din provincie sau din străinătate. Ar fi o pierdere să treceți prin București fără să vedeți măcar o parte din ce vă propunem în continuare. În plus, vei descoperi ca biletele de intrare au, de obicei, prețuri destul de scăzute față de media europeană și că sunt multe atracții gratuite.

Nu trebuie să ratați să degustați micii cu muștar sau covrigii, să vă plimbați cu barca în Cișmigiu sau Herăstrău sau să petreceți o seara în Centrul Vechi.

Bucureștiul are pe agendă nu numai atracții turistice dar și o viață culturală și de divertisment foarte bine reprezentată, destinată atât pentru cei ce caută distracție dar și pentru cei cu încărcătură istorică și emoțională.
Bibliografie: www.wikipedia.ro
                                          https://mstracna.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu