sâmbătă, 5 septembrie 2015

Conferinta "Promovarea turismului romanesc"

Tirgu Mures, 4 septembrie 2015
Conferinta internationala de turism


In zilele de 3 si 4 septembrie 2015, au avut loc lucrarile conferintei internationale cu tema „Promovarea turismului romanesc”, organizata de agentia de turism Asociatia Structura de Economie Sociala „Confort Travel” – Tirgu Mures (ASES „Confort Travel”) la Conacul Heldsdorf, Halchiu, judetul Brasov.
Conferinta a propus o abordare multidisciplinara a turismului din perspectiva resurselor umane, comunicationala, investitionala, sociala si etica, tematica in dezbatere atingand subiecte ca: structurile de economie sociala; turismul în rândul tinerilor și egalitatea de sanse; turismul medical; investitii in turism; infrastructura si marketingul turismului romanesc.
Au participat personalitati din domenii diverse ca, turism, economie sociala, servicii medicale, media, reprezentanti ai unor institutii publice, reprezentanti ai grupurilor vulnerabile, ONG-uri, presa. Printre vorbitori s-au numarat: Marian Irimia, managerul proiectului „O noua sansa pentru oameni, o noua sansa pentru Romania”, Bogdan Mihailescu – presedinte Asociatia PROVILEGIO, Alin Vieru – presedinte Asociatia SAVE PEOPLE, George Boruna – director ANT, Iulia Gheorghies – consilier Ministerul Tineretului si Sportului, Elisabeta Moldoveanu – specialist RU GiGroup, Radu Iordachel – presedinte ProLife, Ciprian Craciun – director Spencer, Corneliu Visoianu – Fundatia Culturala Delta, Vlad Vlasceanu – director general AD-MEDIA Consulta.
Cu acest prilej, europarlamentarul Ana-Claudia Tapardel, copresedinta Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European, care, in mandatul sau, a propus finantarea unor proiecte de comunicare pentru turismul de excelenta in Europa, le-a transmis participantilor un mesaj si invitatia deschisa la o dezbatere nationala pentru promovarea turismului romanesc, in scopul certificarii excelentei in turism, la nivel european. Invitatia este adresata tuturor specialistilor in turism si expertilor in comunicare. „Romania poate fi o destinatie de excelenta pentru multe tipuri de turisti. Piata turismului este diversificata si complexa, in acelasi timp, foate vasta. Romania trebuie sa-si construiasca o cale de acces continuu la un flux de turisti stabil, pe care ii poate atrage si fideliza. Putem face asta, dar avem nevoie de o strategie”.
Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la ASES ”Confort Travel” Targu Mures, telefon: 0365-430.357, e-mail: office@travel-confort.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu